Землетрус В Маняві - Франківські муніципали надали : У карпатах 4 червня близько 14:00 стався землетрус магнітудою близько 2.

Магнітуда 2,6 (за шкалою ріхтера). Осередок поштовхів зафіксували у селі манява богородчанського району . У карпатах 4 червня 2021 близько 14:00 стався землетрус магнітудою 2. В селі манява богородчанського району спеціалісти зафіксували підземний поштовх магнітудою близько 2 балів. У неділю, 19 вересня, у донецькій області стався землетрус.

Магнітуда 2,6 (за шкалою ріхтера). Франківські муніципали надали
Франківські муніципали надали from kuryer.if.ua
Ще один землетрус в карпатах зафіксували 4 червня. Перед цим схожий випадок виявили поблизу села манява богородчанського району . Осередок поштовхів зафіксували у селі манява богородчанського району . Нагадаємо, 4 червня, у селі манява солотвинської . У карпатах 4 червня близько 14:00 стався землетрус магнітудою близько 2. Осередок поштовхів зафіксували у селі манява богородчанського . У маняві на прикарпатті зафіксували землетрус. У неділю, 19 вересня, у донецькій області стався землетрус.

У неділю, 19 вересня, у донецькій області стався землетрус.

Перед цим схожий випадок виявили поблизу села манява богородчанського району . Осередок поштовхів зафіксували у селі манява богородчанського району . Магнітуда 2,6 (за шкалою ріхтера). Нагадаємо, 4 червня, у селі манява солотвинської . Ще один землетрус у карпатах зафіксували 4 червня. В селі манява богородчанського району спеціалісти зафіксували підземний поштовх магнітудою близько 2 балів. У карпатах 4 червня 2021 близько 14:00 стався землетрус магнітудою 2. Осередок поштовхів зафіксували у селі манява богородчанського . За класифікацією землетрусів відноситься до невідчутних. У неділю, 19 вересня, у донецькій області стався землетрус. У карпатах 4 червня близько 14:00 стався землетрус магнітудою близько 2. Ще один землетрус в карпатах зафіксували 4 червня. У маняві на прикарпатті зафіксували землетрус.

Нагадаємо, 4 червня, у селі манява солотвинської . У карпатах 4 червня 2021 близько 14:00 стався землетрус магнітудою 2. В селі манява богородчанського району спеціалісти зафіксували підземний поштовх магнітудою близько 2 балів. Перед цим схожий випадок виявили поблизу села манява богородчанського району . Осередок поштовхів зафіксували у селі манява богородчанського району .

У маняві на прикарпатті зафіксували землетрус. Франківські муніципали надали
Франківські муніципали надали from kuryer.if.ua
Нагадаємо, 4 червня, у селі манява солотвинської . Осередок поштовхів зафіксували у селі манява богородчанського району . У неділю, 19 вересня, у донецькій області стався землетрус. У маняві на прикарпатті зафіксували землетрус. За класифікацією землетрусів відноситься до невідчутних. Перед цим схожий випадок виявили поблизу села манява богородчанського району . Ще один землетрус у карпатах зафіксували 4 червня. У карпатах 4 червня 2021 близько 14:00 стався землетрус магнітудою 2.

Нагадаємо, 4 червня, у селі манява солотвинської .

Осередок поштовхів зафіксували у селі манява богородчанського району . У маняві на прикарпатті зафіксували землетрус. Нагадаємо, 4 червня, у селі манява солотвинської . Осередок поштовхів зафіксували у селі манява богородчанського . В селі манява богородчанського району спеціалісти зафіксували підземний поштовх магнітудою близько 2 балів. Магнітуда 2,6 (за шкалою ріхтера). Ще один землетрус у карпатах зафіксували 4 червня. Ще один землетрус в карпатах зафіксували 4 червня. У карпатах 4 червня 2021 близько 14:00 стався землетрус магнітудою 2. У карпатах 4 червня близько 14:00 стався землетрус магнітудою близько 2. У неділю, 19 вересня, у донецькій області стався землетрус. За класифікацією землетрусів відноситься до невідчутних. Перед цим схожий випадок виявили поблизу села манява богородчанського району .

У маняві на прикарпатті зафіксували землетрус. У неділю, 19 вересня, у донецькій області стався землетрус. Осередок поштовхів зафіксували у селі манява богородчанського району . Ще один землетрус у карпатах зафіксували 4 червня. Ще один землетрус в карпатах зафіксували 4 червня.

Ще один землетрус в карпатах зафіксували 4 червня. Франківські муніципали надали
Франківські муніципали надали from kuryer.if.ua
У маняві на прикарпатті зафіксували землетрус. Осередок поштовхів зафіксували у селі манява богородчанського . За класифікацією землетрусів відноситься до невідчутних. У карпатах 4 червня 2021 близько 14:00 стався землетрус магнітудою 2. Нагадаємо, 4 червня, у селі манява солотвинської . Перед цим схожий випадок виявили поблизу села манява богородчанського району . У карпатах 4 червня близько 14:00 стався землетрус магнітудою близько 2. Ще один землетрус у карпатах зафіксували 4 червня.

У маняві на прикарпатті зафіксували землетрус.

У неділю, 19 вересня, у донецькій області стався землетрус. Осередок поштовхів зафіксували у селі манява богородчанського району . Магнітуда 2,6 (за шкалою ріхтера). За класифікацією землетрусів відноситься до невідчутних. Ще один землетрус в карпатах зафіксували 4 червня. У карпатах 4 червня близько 14:00 стався землетрус магнітудою близько 2. У карпатах 4 червня 2021 близько 14:00 стався землетрус магнітудою 2. Ще один землетрус у карпатах зафіксували 4 червня. Нагадаємо, 4 червня, у селі манява солотвинської . В селі манява богородчанського району спеціалісти зафіксували підземний поштовх магнітудою близько 2 балів. Перед цим схожий випадок виявили поблизу села манява богородчанського району . Осередок поштовхів зафіксували у селі манява богородчанського . У маняві на прикарпатті зафіксували землетрус.

Землетрус В Маняві - Франківські муніципали надали : У карпатах 4 червня близько 14:00 стався землетрус магнітудою близько 2.. У карпатах 4 червня близько 14:00 стався землетрус магнітудою близько 2. Перед цим схожий випадок виявили поблизу села манява богородчанського району . Ще один землетрус в карпатах зафіксували 4 червня. Магнітуда 2,6 (за шкалою ріхтера). Осередок поштовхів зафіксували у селі манява богородчанського району .

У карпатах 4 червня близько 14:00 стався землетрус магнітудою близько 2 землетрус. Осередок поштовхів зафіксували у селі манява богородчанського району .